Behöver du en snickare?

Men hejsan på er igen alla läsare, vad kul att ni är så många som dag efter dag kommer in på bloggen för att läsa alla inlägg som jag lägger ut här. Idag ska jag skriva ett inlägg om en snickare i Eksjö som jag har vänt mig till för en renovering och jag vill rekommendera denne snickare till er, för han var mycket bra och inte särskilt dyr att anlita. Behöver du en snickare inom den närmaste framtiden? Om så är fallet rekommenderar jag starkt att du vänder dig till den snickare som jag nyligen använde för ett renoveringsprojekt. Det står dig fritt att vända dig till vilken snickare du vill men då en del inte håller måttet så kan det väl vara bra med en rekommendation tänker jag! 

Jag vet inte om du behöver en snickare just nu, men om du behöver det och bor i området runt Eksjö kan jag definitivt rekommendera den här snickaren. Ni som följer mig vet ju att det här gamla huset som jag har köpt är från 1800-talet och det har ständigt varit någonting på gång. Det tröttnade jag på och jag bestämde mig att det var lika bra att göra slag i saken och få allting klart, en gång för alla! Så det blev en totalrenovering och nu är huset i så gott som nyskick. Det är som en nyproduktion och vi har slagit ut väggar så det blivit en öppen planlösning, tilläggsisolerat, satt in ett nytt kök och badrum och allting är gjort på ett fackmannamässigt sätt. Här är det bara trädgården kvar som behöver en del omsorg och jag ska snart påbörja det projektet och såklart så lovar jag att fortlöpande hålla er alla informerade. Så med det sagt hoppas jag att ni kommer att kika vidare på det här företaget!