Få hjälp med din trädgård

Om du behöver trädgårdshjälp i Göteborg med omnejd så ska jag skriva och berätta om ett företag som hjälper privatpersoner att sköta sin trädgård på ett bra och miljömässigt hållbart sätt.

Företaget är beläget i Göteborg men arbetar över Västra Götaland och har kunder lite överallt. De jobbar med allt från trädgårdskonsultation, planering och design till skötsel och anläggning av trädgårdar.

Man får inte en fin trädgård utan mycket jobb, och det är det som är problemet, att det är så många som inte hinner med sina trädgårdar, och då är det bra att man kan få trädgårdshjälp till en rimlig kostnad.

De flesta som sköter sin trädgård gör det på fritiden och har inte alltid kunskap och tid att läsa på om hur man ska odla olika växter, beskära träd eller klippa gräset. Det är därför många tar in trädgårdshjälp någon gång i veckan eller någon gång i månaden för att få den hjälp och den kunskap de behöver.

En av de stora fördelarna med att ha en trädgård är ju att man kan få ta del av allt som händer i naturen. Man ser hur växterna gror och blir stora, hur insekter, fåglar och andra smådjur kommer och går, och det är nyttigt för både kroppen och själen.

Det finns olika sorters trädgårdshjälp: den som sköter din trädgård åt dig medan du är på jobbet eller är iväg på semester, och den som gör det tillsammans med dig när du har tid.

Den första typen av trädgårdshjälp kallas ofta för ”trädgårdstjänst”, och innebär att man anlitar en firma eller en person som kommer regelbundet och gör det som behövs i trädgården. Man betalar normalt per timme eller per månad, och det är vanligtvis en fast summa som man betalar.

Den andra typen av trädgårdshjälp kallas ofta för ”trädgårdskonsultation”, det skriver jag om i nästa inlägg!