Företagsstäd i Kiruna

Jag som egenföretagare brinner givetvis för att alltid hålla det rent och snyggt i mina lokaler och kontorslandskap. Med detta är verkligen något som jag känner att jag varken inte har tiden eller engagemanget för. Så jag valde helt enkelt att anlita ett företag som erbjuder företagsstäd i Kiruna och som har jobbat inom detta under en längre tid, därför var verkligen mitt beslut att anlita Therese och Pernilla Piironen det tveklöst rätta beslutet. Otroligt trevligt städföretag som jag fick sätta mig ner och diskutera projektet tillsammans med, på så sätt därefter så hade dem förslag på hur detta kunde genomföras så smidigt som möjligt och till ett så förmånligt pris som möjligt.

Detta var därför tveklöst något som jag som kund uppskattade något enormt mycket.

Jag har nu även haft dem arbetat hos mig i över en tre månaders tid och kände därför att jag även också såklart ville ta mig tiden till att därför rekommendera dem absolut så mycket det bara går. Det känns fantastiskt skönt att ha ett städföretag som verkligen engagerar sig i arbetet som dem gör när man ändå betalar den summan som man gör. Verkligen målmedvetna städare som verkligen brinner för arbetet dem kan göra.