Nöjd med klippningen

Jag är så nöjd med håret och klippningen. Jag har alltid haft problem med mitt hår och jag har aldrig riktigt vetat hur jag ska göra för att det ska se bra ut. Men nu är jag så nöjd och jag känner mig som en helt ny person. Jag är så tacksam för att jag provade en för mig ny frisör i Linköping som verkligen tog hand om mig och mitt hår. Jag rekommenderar verkligen henne till alla som vill ha ett snyggt hår!

Det var när min ordinarie frisör stängt sin salong för att hon flyttat från Linköping som jag provade någon ny. Jag hade fått hennes namn av en vän och blev inte besviken. Hon klippte och stylade mitt hår på ett sätt som jag aldrig trodde var möjligt. Jag har alltid haft tunt och skört hår, men nu känns det hårt och friskt. Jag är så glad att jag provade något nytt!

Klippningen blev perfekt. Hon tyckte att jag nästa gång ska prova slingor, vad säger ni om det? Jag är lite tveksam, men jag tror att jag kommer att ge det en chans. Jag ska absolut gå tillbaka till henne och jag ska rekommendera henne till alla mina vänner. Hon är en fantastisk frisör. Kommentera gärna om ni också har haft problem med ert hår eller om ni bara vill ge mig en komplimang! 🙂

Kommentar från Lena:

Det låter som om du har haft en fantastisk upplevelse! Jag har också alltid haft problem med mitt hår och det är skönt att hitta en frisör man verkligen trivs med. Jag tror jag ska prova henne nästa gång jag behöver klippa mig! 🙂

Kommentar från Ida:

Det låter fantastiskt! Jag har också alltid haft problem med mitt hår, men aldrig riktigt vetat hur jag ska göra för att det ska se bra ut.