Städhjälten hjälpte mig med flyttstädningen

Många av er vet säkert hur mycket tid som går åt när man flyttar, därför tänkte jag idag prata om en städfirma i Enköping som hjälpte mig att få tiden att räcka till. Företaget heter Städhjälten och gav mig all den hjälp jag behövde med flyttstädningen under min flytt, om ni vill veta mer om dem kan ni läsa vidare här.

Med tanke på att jag flyttat några gånger tidigare visste jag att det går åt mycket tid åt alla delar i flytten, alltså packning, transport, uppackning och städning bland annat. Då jag varit med under en flytt tidigare visste jag att det är mycket som ska hända under en kort tid, därmed var jag väl förberedd den här gången och hade anlitat en städfirma i Enköping redan innan flytten ägde rum. De skulle som sagt få hjälpa mig med flyttstädningen så att jag kunde fokusera på att fixa allt i den nya lägenheten, det handlar ju inte bara om att packa upp sin inredning utan det är även massa andra saker som ska fixas. Jag behövde lägga tid på att fixa abonnemang för internet och likanande, inhandla nya saker som behövdes samt få i ordning allt som numera skulle bli mitt hem. För att det skulle bli så smidigt som möjligt för mig behövde jag lägga mycket fokus på det och inte tänka på flera saker samtidigt, därmed ville jag redan från början ha hjälp med städningen av min gamla bostad. När jag hittade denna städfirma i Enköping kände jag direkt att de var perfekta för arbetet, jag kunde läsa mig till hur duktiga de var på sitt arbete och att majoriteten av deras tidigare kunder var nöjda. Utöver att de kunde utföra en bra flyttstädning fick man även deras hjälp till ett rimligt pris, vilket är skönt då det är mycket som kostar pengar under en flytt.